Fleur Peters
studiofleurpeters@gmail.com
@studiofleurpeters
​Chamber of Commerce: 73096067
BTW: NL002338662B48

ALGEMENE VOORWAARDEN

Verzend informatie
De bestellingen worden meestal binnen 5 werkdagen verzonden, zolang de voorraad strekt. Bestellingen afhalen is mogelijk. Het termijn van verzending wordt verstrekt bij het bestellen. Als u een snellere levertijd wenst, neem dan voor de aankoop contact op door een mail sturen naar: studiofleurpeters@gmail.com. Alle bestelling worden verzonden in een waterdichte verpakking met PostNL of DHL. Let op! Kleuren op de foto kunnen altijd afwijken van het echte product. Op de foto`s zijn de kleuren zo nauwkeurig mogelijk afgestemd met het fysieke product.

Retourzendingen
Alle producten zijn handgemaakt, daarom kan een product afwijken van de getoonde foto in de webshop. Alle producten worden voorafgaand aan verzending grondig geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat uw producten met de hoogst mogelijke standaard verstuurd worden. Bij een productiefout komen de producten in aanmerking voor reparatie of vervanging. Bent u niet tevreden over het product? U mag uw aankoop binnen 14 dagen retourneren. Voor retourzendingen kan u contact opnemen via studiofleurpeters@gmail.com

Let op: wij zullen de bestelling zo snel mogelijk, maar uiterlijk 30 dagen na ontvangst van de betaling uitvoeren, tenzij een langere leveringstermijn is afgesproken (bijvoorbeeld voor maatwerk bestellingen). Indien de bestelling verder wordt vertraagd of blijvend onmogelijk wordt, wordt de klant hiervan zo spoedig mogelijk na het plaatsen van de bestelling op de hoogte gesteld. De afnemer heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden. Wij zullen het betaalde bedrag dan zo spoedig mogelijk terugstorten, (uiterlijk 5 werkdagen).

Privacy 
Wij respecteren uw privacy en zullen geen informatie delen met derden. De informatie die u verstrekt, wordt uitsluitend gebruikt voor transactie- en verzenddoeleinden.

Betaalmethoden
Betaling gebeurt via het geïntegreerde betalingsmechanisme (IDEAL) op deze website.



(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2022 - 2024 Studio Fleur Peters | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel